Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Pogoda przepiekna i Jula tez
Do twarzy jej z ta marcheweczka,tylko raz na jakis czas nie zapomnij jej wyciskac hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak,tak Pamietam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
halo
pogoda jak marzenie normalnie

Gabrys oczy ma niesamowite, to fakt
Marchewkowa Jula śliczna

Ja też uważam, że przestawianie łóżka mogło wpłynąć na spanie Oskiego, miałam podobnie jak Aga - zachciało mi sie przemeblowania w sypialni i miałam bezsenne 2 noce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Dzien dobry
w koncu przestało padac, maż na rybkach od rana, a ja nadrabiam Wasze wpisy
Dzieciaczki sliczne
Mi z piersi zaczynalo wyciekac juz w 5 miesiacu potem sie uspokoiło a teraz znowu ale cycuszki nie urosły wogóle...
wózek tez przywieżliśmy z polski czeka na strychu na własciciela a fotelik Maxi cosi
wczoraj bylismy na zakupach i miałam okazje na żywo zobaczyc stokka na zdjęciach nie wyglada tak stabilnie jak jest w rzeczywistości... Naprawde bardzo fajny wózek, a to futerko super ale cena zobowiązuje
No i my z racji zrobienia dzidziusia kupilismy mieszkanie naprawde dziewczyny warto gdy sie placi za wynajem, a planuje dluzszy pobyt tutaj. Mysle ze jak bysmy tracili mniej pieniedzy za wynajmowanie, pewnie poczekalibysmy dluzej ale w bergen mieszkania drogie, ciezko znalezc cos pozadnego w rozsadnej cenia no i te castingi...ostatniego mieszkania pod wynajem szukalismy z 3 miesiace.
Poki co utrzymuje nas tylko maż ale rata kredytu wyszla nie wiele wieksza od raty za wynajem,a płaci sie za swoje no i dodatkowy plus, że mieszkanie możemy w każdej chwili sprzedac. Znajomi w polsce tak sie wkopali, że mieszkanie musi byc spłacena przez nich 10 lat potem mogą odsprzedac, a jesli nie stac ich na spłacanie to mogą sie pozbyc mieszkania na rzecz banku. Z tym że wszystkie wpłacone do tej pory pieniadze i ich poczatkowy wkład wlasny przepadaja....
Także życze udanych licytacji, i odwagi bo to duża inwestycja na przyszłość
a ja biore sie za obiadek

Milej i słonecznej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Jula slodzinka i Gabrys przystojniaczek z pieknymi oczkami

u nas pogoda tez super, bylismy juz na spacerku

po drodze odwiedzilismy dziadkow (pradziadkow )

My nie planujemy tu zostac , za rok w czerwcu wracamy do PL teraz mieszkamy z tesciami , mamy 3 swoje pokoje wiec nie ma zle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia - a Twojemu mężowi podoba się w Polsce?
Bo mojemu bardzo pewnych rzeczy nie jest w stanie zrozumieć, ale generalnie mu się podoba bardzo a Twój mówi po polsku trochę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Lady_dosia jemu sie podoba , podoba sie mu kultura ze u nas tak rodzinnie
(ja to teraz strasznie przezywam ze nie bedzie mojej rodziny na urodzinach bo tu sie tak nie obchodzi ) troche rozumie , z mowieniem powoli idzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
no to niech ćwiczy, ćwiczy, hihihihi
gdybym ja mówiła po norwesku jak mój po polsku to bym była przeszczęśliwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki dziewczyny

lady_dosia, decyzja zapadla. Kupuje more4kids.pl/produkt,maclaren-wozek-tech...a,81088.html?kat=697
Sprzedam X-landera 2 w1. Doloze troche i juz,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
Bardzo Wam wszystkim dziekuje za komplemenciki w imieniu synka
Julcia blekitnooka od malego uczy sie,ze warzywka sa cool Widze z foci,ze uzywamy tych samych srodkow do pielegnacji hehe
Ania199 masz racje,ze jak jest mozliwosc to lepiej kupic wlasne mieszkanie a nie placic komus za wynajem czasami rownowartosc raty,ktora bysmy placili bankowi za wlasny katJa wczesniej pisalam,ze my to wynajmujac to mieszkanie,w ktorym teraz mieszkamy splacamy tym samym rate wlascicielom-to madry sposob i gdyby Nas kiedys bylo stac na wlasny dom to tez czesc wynajmiemy by wtedy to Nam ktos splacal kredyt albo chociaz czesc jego raty
Kasiar12 wspolczuje Ci,ze nie bedzie Twojej rodziny na Twoich urodzinach i ze to tak przezywasz Niestety mieszkajac zagranica czasami ponosimy za to pewna cene jaka jest np.rozlaka z rodzina i niemoznosc jej uczestniczenia w waznych dla Nas momentach Ale z tego co piszesz to za rok w czerwcu wracasz do Polski wiec jeszcze niejedne przed Wami wspolne rodzinne imprezki
Halas z tym przestawianiem mebelkow w pokoju to moze byc tak ze zaklocilas feng shui

www.fengshui.art.pl/feng-shui/feng-shui/...rowia-sypialnia.html

Pogoda przepiekna na spacerek a My jeszcze nie bylismy bo wybierzemy sie po obiadku by jedzonko Nam sie ulozylo hehe Taki rodzinny niedzielny obiadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok